Домашен офис

Извънредното положение принуди много бизнеси да работят изцяло дистанционно. Докато кризисният мениджмънт е основен фокус на ръководството, много важен фактор, който не бива да се пропуска и подценявя, са именно служителите в компанията. 

Вашите служители са важни!

Вашите служители, са най-важният ви актив. За да продължи ефективното дистанционно опериране на компанията, освен всички технически мерки, които се предприемат, е важно и колегите ви да са мотивирани и да се чувстват комфортно, изпълнявайки задълженията от дома си. 
Култура и мотивация
До сега, офисът е бил инструментът, чрез който сме успявали да предадем ценностите на компанията. Важно е, тези ценности и култура да достигат до служителите, дори и когато работят от вкъщи.
Здраве и комфорт 
Изключително важно е вашите служители да останат здрави и тонизирани по време на този период. 
Представителност
Срещите с ключови клиенти и партньори, конференциите и събитията остават основна част от бизнеса - въпреки, че всички те вече са дигитални. Това налага и добрия външен вид, дори когато те се провеждат от кухнята.

Нашето решение

Помогнете на служителите си да се чувстват част от едно по-голямо цяло. Изпратете част от офиса в техния дом, за да са мотивирани и с тонус, за да сте още по-обединени. Покажете, че ви е грижа и мислите за тях, независимо от обстоятелствата, а те ще ви отговорят с лоялност и продуктивност. 

Какво може да включва пакетът за работа от вкъщи?

Няма ограничение във видовете артикули, които могат да се включат в един пакет за домашен офис. От стандартните тефтер, химикал, молив, до продукти за домашни тренировки. Всичко зависи от спецификата и културата на вашия бизнес.

Култура и продуктивност

Всеки пакет може да съдържа множество артикули, свързани с продуктивността и удобството на работното място. Всеки елемент може да се брандира и да носи посланието на вашия бизнес.

Здраве и комфорт

Здравето и комфортът са приоритет на всеки. Помогнете на вашите служители да останат във форма. Ако в офиса са имали удобствата на фитнес, тенис маси или развлекателни зони, то в вкъщи, тези дейности са ограничени.

Представителност

Както при срещите на живо, така и във видео връзките външният вид е решаващ. Всеки, които общува с клиенти и партньори, може да изглежда представително, дори и от вкъщи. Сложете фирмена тениска и завъртете компютъра към брандиран фон - толкова е просто.

Вашата комбинация

Свържете се снас, за да ви помогнем в избора на продукти, подходящи за вашия бизнес и бранд. Ние ще ги брандираме прецизно, окомплектоваме внимателно и ще ги изпратим на необходимите адреси с куриер.

Обадете ни се сега

Свържете се снас, за да намерим най-доброто решение за вашия бизнес.

Нашите клиенти

Партньорите, на които сме помогнали в офис брандирането.
GoDaddy logo
Infragistics logo
Oracle logo
Xerox logo
Sutherland logo
Plus500 logo
Cargotec logo
Service Source logo
Estafet logo
Capital Fort logo
Industria logo
Astellas logo